Tillbaka igen.

hej, har inte bloggat på ett tag men helt ärligt så har jag inte orkat, har knappt suttit vid datorn på flera dagar heller, det har ju varit så fint väder!

Under tiden jag har varit borta så har jag hunnit med en del saker t.ex:
-första doppet (kaallt!)
-spelat golf
-Tävling (golf)
-lämnat lillebror på sports camp
-blekt håret med citron.


Ja det är lite av vad jag gjort nu när jag har varit borta. Men nu ska jag försöka uppdatera lite oftare!

Puss.L

Golf,Golf,Golf,Golf.

Hej! Ja jag lever. Igår satt jag typ inget vid datorn för först på morgonen typ vid 9 kom pappa och hämtade mig och Daniel, han skjutsade ut oss på golfbanan och sen spelade vi 18 hål. Gick bra igår med! spelade på mitt HCP på bägge slingorna så alltså hade jag 36 poäng!
Sen på kvällen så åkte jag och pappa ut på golfbanan (igen) fast då spelade vi bara 9hål och det gic kriktigt bra för mig! fick ihop 22poäng! Så förhoppningsvis så ska det gå bra på tävlingen i helgen! (man kan ju hoppas i alla fall..)

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har vaknat, tränat,duschat, pressat citron, haft i citronen i håret ska prova bleka med citron!, sen har jag varit ute med hunden, hängt tvätt och nu så sitter jag här vid datorn. ska fixa något att äta sen så ska jag gå ut och sola lite. Fast måste nog sola med tröja på mig idag, brände mig jätte mycket igår på banan.. :/ xD haha. ovanligt..

Puss.L

The sun is in the sky and it's gonna be a glourious day!

hej, god morgon!
I am vaken redan haha. Det var så himla varmt på mitt rum höll på att dö av värme där inne haha ;D.
Bokade precis en ny golftid till idag, så idag går jag och Daniel ut vid 12:20 får se hur det går idag, båda har ju sänkt sig sen igår så det komer nog gå lite sämre, men man ska inte vara säker kanske är i toppform just nu :)
ska väl hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig, men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag, det är ju så varmt! och jag vill inte ha bondbränna som jag redan har.. men jag vill få bort den! så jag får leta efter något linne eller nått som jag kan ha. men det känns lite konstigt att spela golf i linne, jag vet inte varför, det bara känns konstigt haha ;D.
Nej nu ska jag sluta,. var det inte jag som skrev att jag skulle sluta skriva om golf här?


/L

Jävla unge!

Hej..
Dagen idag har spenderats på golfbanan! Det gick asbra för mig så nu har jag sänkt mig mera! nu spelar jag på ca30.2 ! jag ska vara nere på 20 innan sommaren är slut!
Sen när jag kom hem så käkade jag sen gick jag ut och chippade massor! Har kommit på att jag ska börja chippa med pitchen och det funkar faktiskt bättre! Men nu ska jag inte prata mera om golf haha ;D.
Nu sitter jag och kollar på nått skit på tvn och väntar på att min lillebror ska sluta skrika är så JÄVLA trött på honom. Någon som vill ha honom? Ta honom! .





/L


McFly


McFly - Born to run

I Love youtube, vem gör inte? ;D

Vaken. Det är sol ute, och jag sitter här inne. varför det? :O. 
 
Jag sitter här för att jag ska hitta en starttid så vi kan åka ut och spela golf idag med! Eller idag blir det bara jag och Daniel men iaf, jag får iallafall spela idag med.
Får se hur det går idag. Gick ju bra igår så förmodligen går det dåligt idag. Så brukar det vara för mig, det går upp och ner. Och igår var en sån dag där nästan allt fungerade, det var bara chipparna som inte var någe vidare. Som vanligt.

Sitter och lyssnar på musik gör jag också, YOUTUBE är bäst! Just nu lyssnar jag på Surrender med Cheap Trick. Den blir dagens låt idag! Bara för att den är så bra!

Sommar utan dom, tror inte det va?!

Vad vore en sommar utan Gyllene tider?


Bilden i videon är ju bara för het höhö. xD
 


/L.

Golftävling Södertälje :D

Hej!
Idag har dagen spenderats på en golfbana i Södertälje. Spelade tävling! Gick bra för mig, jag kom tvåa ! Yeei! Hade bara 36 poäng,så det var lite konstigt att jag kom så bra ändå, men jag spelade bra idag! borde egentligen ha mera poäng, men mycket sket sig på chipparna, och väldigt många dåliga puttar.. Men jaja kom ju tvåa iaf ;D.
Nu ligger jag i soffan med datorn och det hettar verkligen i ansiktet, smörjde inte in mig i morse så är mer än röd i ansiktet.. Inte kul, inte kul alls.. -.-

Vann typ en massa sånna hära bollar!
egentligen så är jag nog ganska glad över att jag inte vann för om jag hade vunnit så hade jag varit tvungen att hålla tacktal ..(A)
Puss.L

Home again!

Hej! så nu har jag en dator igen!
Midsommarafton igår och då blev det Högsjö & senare kullen, orkar inte gå in på detaljer men för oss som kom ända fram till kullen hade kul iaf!
Idag så vaknade jag hemma hos Felicia. åkte hem vid 1-2 idag. åkte moppe första gången jag åker så långt haha ;D.
Sen när jag kom hem så åt jag och sen åkte vi ut till golfbanan. spelade 18 hål. gick inget vidare. Hoppas att det går bättre imorgon på tävlingen!

Nu sitter jag och kollar på typ Cribs på MTV!  Har typ sett det här avsnittet redan men jaja det spelar ingen roll tror inte att det är något bättre på tvn just ni så det får duga..
 

Puss.L

The sun is in the sky!

Hej! Midsommarafton idag, och solen lyser! Fast det ser ut att blåsa så jag vet inte.. Det brukar alltid hinna bli sämmre väder.
Idag blir det att äta här hemma sen vid ett någonting så börjar jasg åka till högsjö, jag tar moppen! För mitt moppekort kom för några dagar sen!  När jag väl har kommit fram till Högsjö så ska jag till Felicia och där får vi se vad vi gör;D. sen blir det iaf Kullen på kvällen! Det blir nog kul ;D!

Nu ska jag fixa något att äta till frukost, och sen så ska jag övertala min lillebror att sätta på någonting annat än barnprogram på tvn! Vad som helst förutom det som är nu! Just nu är det typ massa figurer eller nått som springer om kring och letar efter ett ägg? Jag blir gaaalen!

Det där är det just nu. Ohh! snälla unge sätt på något annat! fattar inte att man kunde tycka sånt här var bra när man var liten...

Puss.L

Rob&Big!

Tjo!  Har tråkigt. Kollar på Rob&Big på MTV det är ju ganska kul men jag har redan sett de avsnitten så jag vet typ vad som händer redan..
Funderar på att starta en film, men vet inte riktigt vilken det ska bli, funderar på att ta någon som man inte har sett på länge, Mama Mia kanske? eller nej, jag ångrade mig jag är fortfarande sjukt trött på de låtarna, lyssnade sönder dom i höstas när filmen kom..  Tror att det får bli Twilight! Den var det ett tag sen jag kollade på!



Puss.L

Regn,Regn,Regn..

Hej, nu har jag kommit hem från golfbanan, det SPÖREGNADE! Så det var inte så kul. Gick bra de 3 första hålen då spelade jag precis som jag ska, på mitt HCP alltså!  Men sen så vart handsken sur, så den var ju jättehal så då gick det inte så bra att slå, kastade ju nästan iväg klubban.. haha.
Och man kände sig ju verkligen snygg när man gick runt där i regnställ haha. Men jag vart ju inte blöt iallafall!  förutom att skorna läkte in redan första stegen jag gick och att håret var dyngsurt+ att handsken var sur, men det går ju inte att göra någonting åt..

Någon som vet om det blir regn imorgon också? Fast det vore ju konstigt om det inte regnar, det är ju midsommar..




Puss.L

Golfbanan i regn..

Hej,.
Snart borde pappa komma hem, så att vi kan åka till golfbanan! Tror inte att det kommer bli så kul, det regnar..!
Blää på regn här vill vi ha minst 25 grader plus och sol varje dag! Men det är väl bara att ta på sig regn jackan, sätta på regn skyddet på bagen och byta till reserv handsken så ska det nog gå bra sen! haha..
Nu ska jag ta något att äta innan vi åker, tror jag iaf  =)



Puss.L


Allt för att rädda den!

Tjo igen!
Nu sitter jag här vid tvn igen, skriver man tvn elr skriver man teven? nu vart jag osäker.. haha.
Jaja, jag sitter här och kollar på något skit på typ 5an väntar på att Ellen Degeneres show ska börja ;D
sen redan vid 2 skulle pappa komma och hämta mig, sen åker vi till golfbanan och spelar får se om det blir 18 hål?
 vi kommer dit så pass tidigt så det borde vi hinna!
Får se hur det går att gå så långt, har världens träningsvärk, och det ser helt cp ut när jag går haha. otränad eller vad säger man? Får väl skylla mig själv, när man egentligen inte har tränat "ordentligt" sen i kanske april och sen ger sig ut och springer 3 dagar i rad så kanske man får räkna med att få träningsvärk eller?

Ja just det, vet ni vad som hände när jag var ute och sprang? Det började regna.. Och jag springer ju och håller i min iPod, för jag har inga fickor eller något på mina träningskläder juh, och jag ville ju inte att den skulle bli blöt och kanske förstörd till och med, så jag stoppade ner den i bhn haha det funkade det med ;D då vart den inte blöt iaf, smart av mig!

Här gör man allt för att rädda sin lilla iPod (a)  För hur skulle jag klara mig utan den?..

Puss.L

Ready set go it's time to run the sky is changed we are warned!

Tjo, nu är jag vaken! sitter och lyssnar på musik på MTV. elr nu är det reklam men snart gör jag det.
snart ska jag ut och springa lite också, sen ska jag inte göra något speciellt, ta det lugnt bara. Idag är det inte lika fint väder som igår så det går väl inte att vara ute.. Så det får bli att sitta här och kolla på tv eller annars så hittar jag någon bra film! Tror att jag har några som jag inte har kollat på än.
Sen vid 4a typ så kommer pappa och hämtar mig och så åker vi ut till golfbanan och spelar några hål!

Nej, nu ska jag ta och byta om till träningskläder och sen springer jag en bit! Hörs om typ en timme.

Jag vet inte varför, men de här låtarna är iaf de första jag startar på min Ipod när jag ska ut och springa, egentligen är väl ingen av de en så bra tränings låt ? Men för mig funkar de iaf.

Puss.L

Det här visste du inte om mig!

Det här visste du inte om mig.

Jag spelar golf.
Yes, jag spelar golf och tycker det är grymt kul! Har som mål att komma ner under 25 i hcp i sommar :)

Jag var gaalen i McFly.
Inte för att jag inte tycker om McFly längre, men är inte lika "galen" i dom längre.
Självklart kommer jag alltid tycka att Danny är snyggast, Tom är bäst, Dougie är sjukast och Harry bara är. Men nu är inte min värld helt förstörd längre bara för att McFly kanske inte kommer till Sverige..

Jag är beroende av min mobil.
Seriöst jag skulle nog inte klara av en dag utan min mobil, vad gör folk som inte har en mobil? Ibland har det till och med blivit så att den ligger i min hand när jag sover.. Inte bra! Cancer varning på hög nivå här va?

Jag spelar innebandy.
Jao, på vintrarna så spelar jag innebandy, finns inte så mycket mer att säga om det. Det är grymt kul iaf!

Jag är höjdrädd.
Jag är inte så höjdrädd att jag inte kan stå på en stol T.ex, men typ om jag står högst upp på en stege då är jag höjdrädd! Men en sak som är konstig är att jag inte är ett dugg rädd när jag flyger någonstans då går det bra! Då kan jag sitta och kolla ner utan att jag känner någon höjdrädsla alls, det är lite konstigt..

Det där var lite onödig fakta om mig, kan ju vara kul att veta haha ;D. elr inte.. haha.



Puss.L

Bästa låten!

Min favorit låt. No matter what!


Danny Jones-Not alone. Amazing!

Puss.L

To day do I look like this!

Tjo!
hoppas att det funkar att lägga ut ett inlägg nu! har försökt hur länge som helst!

Idag har jag inte gjort så mycket. En spring runda imorse, skönt när det är varmt ute! men när jag hade sprungit en bit på en väg i skogen så visade det sig att de hade kört upp vägen med typ en skogsmaskin(?) elr något sånt. och fatta hur jobbigt det var att springa i det!
Efter att jag hade sprungit så gjorde jag inte så mycket. La mig ute en stund och läste "innan jag dör" Den är bra!
Sen nu ikväll så fixade jag mat hehe jag grillade faktiskt själv, vem är bäst? va? vem är bäst? Jag ofc!

så här har jag gått runt typ hela dagen iaf

Vanlig T-shirt, vanliga shorts och osminkad. Men är det onsdag och sommarlov så är det ;D

Puss.L

Det funkar inte

vet inte om det här kommer funka men jag provar ;D blogg.se är cp idag!

ändrade planer

Tjo! ändrade planer ikväll, vart inget tältande i sjögöle istället åker jag & Carro till Högsjö tonight till felicia och becka haha ;D det blir nog kul :)

Nu sitter jag och kollar på my super sweet 16 uk . haha jag gillar deras dialekt . :) ta mig till London igen. jag vet att jag var där på sportlovet men jag vill åka dit igen (a) shoppa shoppa shoppa! 



Puss.L

Bloglovin

sådär nu har jag skaffat bloglovin!
Följ min blogg med bloglovin

Puss.L

golftävling som förstörde min morgon.

Tjo! vart väckt vid typ 10 imorse av att mamma ringde på telefonen här nere. kul. verkligen. jag är trött.
Men hon ville iaf att jag skulle anmäla mig till en golftävling på söndag. Då ska jag och mamma spela någon tävling på nån bana som ligger typ upp mot södertälje tror att den hette Viksberg, men är inte säker.
Idag så ska jag nog bara ta det lugnt på dagen. men ikväll blir det nog tältning i Sjögöle samma som förra året!
hoppas att det är fint väder bara!
Nu sitter jag och lyssnar på musik, typ en spelningslista som någon har gjort med typ en massa covers här kommer en låt från den:

såå bra!

Puss.L

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Hej! Dagen idasg har spenderats på Grönan! sjukt kul! Extreme och Jet line var bäst idag! vet inte om jag vill skriva hur många gånger i rad jag och Ida åkte jet line på jakt efter ett bra kort att köpa haha.. Och jag är iaf sjukt glad att jag vågade åka extreme! den var så sjukt kul juh haha! Jjag typ skrek massor men aja haha då är det ju roligare ;D.
Spökhuset kanske vi inte ska prata om ens haha väldigt mkt skrik vart det där xD..



Nu är jag iaf hemma! sitter och kollar på MTV  det är typ Jackass tror inte att det är något annat på tvn en måndagskväll.. orkar inte starta en film för då kommer jag bara att somna haha. 

Puss.L

Sommar nu tack!

Hej! Idag är det första " riktiga " sommarlovs dagen, och det känns inte alls som sommarlov, det är typ sämst väder! blåser och typ regnar ibland sug på det! jag vill ju ha typ 30-35 grader sol och typ jättefint väder! men nejnej här är det ca 10-15 grader elr nått sånt..
menmen, idag blir det grönan iaf det blir kul! men jag kommer nog inte våga åka insane haha ;D. men kan ju försöka våga iaf haha ;D.
och vill ni veta något som inte är så bra? jag tror att jag börjar bli lite smått beroende av facebook haha inte bra .. xD.
Nu när man typ fattar hur man gör med allt och så så är det mycket roligare haha... :)
Nu ska jag ta och göra mig iordning klart (känns lite onödigt att platta håret för jag har hört att det typ spöregnar i Stockholm idag, men jag gör det endå.. xD ) min buss till Vingåker går om typ en halvtimme så jag kanske ska ta och stänga av datorn nu..
Hörs i kväll, Puss.L

Uttråkad & Grönan

Hej, jag är typ sjukt uttråkad. Jag har ingenting att göra. sitter och kollar på nått tråkigt program på 3an. och har suttit här i soffan och glott på tvn och datorn hela dagen. Sjukt tråkigt.. Känner för att typ duscha och fixa min inte för att jag göra nått men ändå.. har såå tråkigt!.
Men imorgon blir det nog kul iaf då blir det Grönan hela dagen! haha :D


Puss.L

Dagens låt!

Jag ångrade mig det här blir dagens låt istället haha den fastnar typ på huvudet på en gång.
den heter surrender och cheap trick har gjort den !

Puss.L

Brad Doggett

Tjo, dagens låt: Love story med Brad Doggett haha skit samma att han sjunger att " You could be the prince and I could be the princess" haha egentligen spelar det inte så stor roll vad han sjunger det är inte låten som är bra utan det är han haha ;D.  så egentligen borde jag skriva dagens sjungare, elr vad heter det? artist? röst? människa? haha jag vet inte men ni fattar vad jag menar.
 

Puss.L

Studenten!

Hej, igår så var jag typ inte hemma på hela dagen. vaknade runt 10 och då sa mamma att vi skulle in till stan vid 11 jag bah typ OMG hur ska jag hinna bli klar på en timme men jag lyckades haha.
vid 11 åkte vi iaf in till stadsparken för min kusin tog studenten igar ;D. där var det typ massa folk och det var ganska tråkigt att kolla på, eller det var tråkigt att kolla när alla fick sina betyg och så..
sen skulle de dela ut stipendier, och min kusin fick 3 stycken  samanlagt fick han typ 7000 i stipendiepengar i går. haha om man får så mycket så är det nog värt att plugga och få bra betyg ;D.
sen när de var klara där så åkte de runt lite på lastbilar haha ;D sen så åkte vi hem till mina kusiner och typ åt :)
tog inte så många bilder för min kamera typ suger! någon snäll, ge min en systemkamera! såg en på elgigantens hemsida som kostade 99 999 kr den skulle bli bra haha ;D. haha nejdå men en vanlig systemkamera skulle duga :D det ska jag nog spara pengar till (a) ;D.
men här kommer lite bilder som jag tog igår iaf:

Marcus:)

nån klass :)


sen innan vi åkte hem så köpte vi lite godis (a)
jag<3ferrarbilar haha det enda godiset jag köpte ;D

sen när vi kom hem så skyndade vi oss ut på golfbanan och spelade lite. trodde att det hade gått jättedåligt men sen när jag räknade poängen så hade det gått helt okej, gick på mitt hcp alltså hade jag 18p!

Puss.L

ny design

sådär nu börjar designen likna nått haha inte riktigt nöjd lite för mkt vitt men nästan klar! orkar iaf inte göra mera nu. men hur skulle jag klara mig utan designadinblogg.se? haha utan den sidan så skulle min blogg bara ha ett "vanligt" tema haha ;D

förjävligt.

hej. fixar sen. jag tröck typ på fel knapp så allt i stilmallen som jag hade ändrat försvan så nu ser det tråkigt ut men jaja fixar det sen. --.--

Björkenäs. hampetorp. Cyklar. Hjälmar. Tält. Sovsäck. Godnatt!

hej! gårdagen och halva dagen spenderades mest på en cykel, vi har haft mentorsdagar idag och igår, och då bestämde våra lärare att vi skulle cykla till Björkenäs i Hampetorp, 2 mil från Vingåker. Kul, att cykla jajo verkligen..  annars var det väl helt okej, kanske inte så mycket sova men skit samma. vi fick iaf sluta när vi kom tillbaka idag vilket var runt 11 så det var skönt!
Nu är det inte ens en vecka kvar till sommarlov, det ska bli så himla skönt! och snart så borde jag få mitt moppekort också. Jag var ute och körde lite förut och nu harjag lärt mig skjutsa STOLT! (a) haha verkligen ;D.
Imorgon så är det ju skolan, men det blir inga lektioner för det nejnehj, det blir att vara i hemkunskapen hela dagen och fixa iordning mat till 9ornas bal som är imorgon kväll! och sen på kvällen så ska jag vara med och servera också. OMG, jag kommer typ spilla någonting på nåns balklänning eller nått haha fan va pinsamt det skulle vara! xD.
 
nu ska jag sova, jag är typ hur trött som helst.
Puss.L

I taket lyser stjärnorna

Hej!
nu sitter jag och kollar på "I taket lyser stjärnorna" som jag fick när jag fyllde, den är bra! :D sen ska jag nog fortsätta att kolla på någon annan film som jag fick när jag fyllde haha ;D fick ju ganska många..
ska också packa lite grejer ska cykla typ as långt med skolan imorgon och sen så ska vi tälta där.. jippie, det ska ju verkligen bli kul.... elr inte. och förmodligen så kommer det att regna också.. ännu mera jippie... Och så hatar jag tält & sovsäckar+ liggunderlag. seriöst ,det är typ det värsta som finns elr nått.. -.-  Jag vill sova i min säng, med massa kuddar, inte på nått liggunderlag med bara en kudde och en sovsäck i ett tält liksom... :S



Puss.L

Robert Karlsson ungdoms golftävling today!

Tjo! igår kom jag hem typ runt tolv från skolan haha ;D nej men åkte till Högsjö direkt efter skolan, sen så gick vi ut till Dammstugan och hade tänkt att grilla lite men det gick inte så bra för vi lyckades knappt tända elden (a) haha xD.
Iaf. idag så ska jag spela golftävling, får se hur det går, jag ha rinte spelat på ca 1 vecka. men har jag tur så går det bra!.
Det är slagtävling och jag har högst hcp av dom som är med och det betyder att jag får ta bort flest slag sen efteråt! det är ju bra :) jag ska iaf gå ut typ 5 i 11 så jag och mamma ska väl åka runt halv tio typ :)
Önska mig lycka till!



Puss.L

Födelsedag!

Hey! jag fyller 15 idag (a) congratz to me liksom! idag har jag fått:
-moppe
-golfgrejjer (bollar,peggar,paraply,strumpor,markeringsknappar,peggar m.m)
-massa böcker typ 5 stycken
-smink
-tröjor
-3 filmer
& lite till.. :)

Snart så kommer lite folk, så får väl mera saker snart (a) haha ;D. förmodligen mest pengar men det är bra haha (a)
I need money!

det där med "jag är 15 år, jag är 15 år och gör vad jag vill jag är 15 år så säg vad du vill" stämmer iaf! haha ;D

Puss.L

jag ääääär (snart) 15 år!

Hej! vet ni vad jag precis har insett,? det här är mina sista timmar som fjorton åring yeey !
fan va skönt det ska bli att fylla 15! och såklart är jag typ hur nyfiken som helst på vad jag kommer få imorgon! men en sak vet jag redan att jag får och det är den här:

Min moppe, och såklart är den en cross! det är typ hur kul som helst att köra den (speciellt i skogen höhö!)

Puss.L

Geek in the pink

Här kommer dagens låt Geek in the pink - Jason Mraz


lyssna & njut så jävla bra!

Puss.L

Svea Svea Svea!

kolla jag hittade en tröja som jag funderar på att köpa, (det beror på hur mkt pengar jag får imorgon fyller ju 15 imorgon!)


Baseball Wct Jacket SEK 799, Svea - NELLY.COM

jag vill ha den! men den är juh såå dyr :/ ...

Puss.L


I'm in love!

Jag måste, Jag måste, Jag måste ha dom här skorna! klickade precis in mig på converses hemsida och hittade de här skorna och nu är jag som fast, jag måste helt enkelt ha dom ,jag är helt kär i skorna!

(dålig bild men hittar ingen bättre)

Här är en länk så ser ni bättre!
http://www.converse.com/#/products/shoes/chucktaylor/509838F/

Dom här kostar $50 det är ungefär 370 kr! det är ju inte ens dyrt!
Jag måste ha dom!


seriöst, converse är skönaste skorna! kosta vad det kosta vill!

Puss.L


Under mina solglasögon..

Tjo!
Som ni ser så har jag fortfarande inte kommit så långt med min design höhö ;D. måste börja med en banner nu! men vet inte riktigt hur jag ska göra den.. men jag kommer nog på nått bra!

vet ni vad jag ska göra ikväll?! Plugga! tråkigt men måste göras.. ändå så har jag redan hunnit göra typ hälften av alla prov jag har den här veckan.. Tur att det är sommarlov nu jag är så himla trött på skolan just nu.. palla liksom..
menmen jag måste väl överleva 10 dagar kvar i skolan, förstog ni? det är bara tio dagar kvar till sommarlov yeeei! sommarlov<3  shit va jag längtar och det är jag nog inte ensam om elr?!


"sommar tider hej,hej sommartider!"  (fast sommarkänslorna är som bortblåsta idag pga spöregn och blåst men igår var det sommar känsla på hög nivå kan jag meddela!)

Puss.L

I'm here, and so f*cking confused!

Heyy, nu har jag bestämt mig för att dissa min blogg på devote.se (dendaralinnea.devote.se) skönt med lite nytt!

Plus med en ny blogg:
-nytt!
-inte lika mkt gammalt skit
-kul med nya saker


minus med en ny blogg:
-man fattar nada när man ska försöka göra om designen i stilmallen.
-ingen känner igen en (vilket också kan vara positivt menmen)
- designen är cp i början (men det ordnar sig!)

Någon som har något tips på någon sida där man kan få hjälp med designen eller tips på hur man ska göra med html koderna för att t.ex ladda in en banner(läs: header om du vill det)?

Nej nu ska jag börja klura ut hur jag ska fixa iordning det här!

 i am so confused right now!

Puss.L

RSS 2.0